Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

 

Ananay v/Andersen

Enkeltmandsvirksomhed

CVR-nr.: 39558319

Reberbanen 4 A. 1. th., 8800 Viborg

info@ermidio.dk

+45 23459705

 

LEVERINGSTID OG BETALING AF FRAGT AFGIFTER I DANMARK

 

Vi samarbejder med Shipmondo og tilbyder levering til hjemmeadresser eller pakkeshops.

Vi behandler din ordre og pakker varer indenfor 24 timer. Du får leveret dine varer indenfor 1-2 hverdage efter ordren er afsendt fra vores lager til den tid du modtager pakken på din leveringsadresse.

Vi tilbyder gratis levering og retur i Danmark ved køb over 459 DKK ellers ved køb under 459 DKK er fragtgebyr 59 DKK til pakkeshops.

Shipmondo benytter sig af GLS, Postnord og DAO. Du vil modtage en e-mail med bekræftelsen af din ordre og bestilling med mulighed for opsporing af din ordre. 

LEVERINGSMÅDER

Du kan vælge gratis levering til afhentning i den nærmeste pakkeshop eller levering på din hjemmeadresse.

Alle gratis leveringer er udelukkende til en pakkeshop som ”standard levering”. Ved levering til din hjemmeadresse, hjemmelevering er fragtgebyr på 79 DKK eks. moms.

LEVERINGSTID OG FRAGT AFGIFTER INDENFOR EU-LANDE

 

Vi samarbejder med Shipmondo og tilbyder levering til hjemmeadresser eller pakkeshops.

Vi behandler og pakker din ordre indenfor 24 timer. Leveringstid tager fra 1- 3 hverdage i de fleste lande indenfor EU, det gælder fra den tid ordren er afsendt fra vores lager til den tid du modtager pakken på din leveringsadresse. Men det kan tage længere tid fra 4-7 hverdage, det er afhængigt af landets geografiske afstand fra vores hjemmeadresse i Danmark.

Udbetaling af fragt afgifter indenfor EU-lande vil koste fra 69 DKK til 190 DKK.

Ved køb over 459 DKK for vores nabolande Tyskland og Sverige er fragt afgifter 69 DKK og ved køb under 459 DKK, er fragt afgifter 89 DKK. Ved hjemmelevering til Tyskland og Sverige, vil fragt afgiften være 99 DKK.

Shipmondo benytter sig af GLS, Postnord og DAO. Du vil modtage en e-mail med bekræftelsen af din ordre og bestilling med mulighed for opsporing af din ordre. 

Man betaler danske moms afgifter på 25% (VAT), hvis man handler indenfor EU-lande.

LEVERINGSTID OG FRAGT AFGIFTER UDENFOR EU

Vi behandler din ordre og pakker varer indenfor 24 timer. Leveringstid udenfor EU kan tage fra 2- 3 hverdage og op til 27 hverdage afhængig af din hjemmeadresse, hvor du bestiller din ordre og det gælder fra den tid ordren er afsendt fra vores lager til den tid du modtager pakken på din leveringsadresse.

I de fleste lande udenfor EU, fragt afgifter kan koste fra 150 DKK – 350 DKK.

Vi leverer varer til Grønland og det kan tage op til 27 hverdage, fra den tid ordren er afsendt fra vores lager i Danmark til den tid du modtager pakken på din leveringsadresse. Leveringstid til Færøerne og Island kan tage fra 2 -10 hverdage, efter ordren er afsendt fra vores lager i Danmark til den tid du modtager pakken på din leveringsadresse. 

Vær opmærksom på at kunder udenfor EU-lande kan opkræves told afgifter, når varer ankommer til dit land. Afgifterne er afhængige af kundernes landets importpolitik og vægt af varer.

Vi samarbejder med Shipmondo og tilbyder levering til hjemmeadresser eller pakkeshops.

Shipmondo benytter sig af GLS, Postnord og DAO. Du vil modtage en e-mail med bekræftelsen af din ordre og bestilling med mulighed for opsporing af din ordre. 

For lande udenfor EU vil vi ikke kræve ekstra afgifter (VAT) på din kurv.

BETALING

 

Betalingsmuligheder

Vi modtager betalingskort direkte i kassen på www.ermidio.dk :

 

VISA-kort, Mastercard, American Express og hurtigbetaling med Apple Pay. Vi opkræver ikke kreditkortsgebyr. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Udbetaling af afgifter på webshoppen sker direkte i kassen, når du har valg betalingsform. Beløb for afgifter skal betales i danske kroner (DKK), og vi modtager Dankort i Danmark.

Hvis du benytter dig af VISA-kort, American Express og Mastercard og Apple Pay med udenlandske valuta, vil udveksling af valuta ske automatisk ved kassen og med hjælp af Bankens system. Du vil betale tilhørende afgifter på din egen valutakurs. Det vil ikke kræves yderligere kreditkortgebyr. Banktransaktionen er krypteret af Banken for en sikker betaling.

ANDRE OPLYSNINGER

Vi henvender os til voksne over 18 år.

www.ermidio.dk er en flersprog webshop, hvor du kan læse produkternes information i flere sprog. Hjemmesiden primærsprog er på dansk.

FORTRYDELSESRET

 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen af varen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

 

Du skal sende os en e-mail til info@ermidio.dk og benytte dig af dokumentet standardfortrydelsesformularen, som det blev sendt til dig med i pakken. Der bliver sendt et link til dig med Ermidios online Returportal på e-mail, som du skal udfylde for at gennemgå processen.

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


RETURNERING

 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os og det er os der betaler returfragten, hvis du har benyttet dig af vores Returportal og kun hvis du har købt varer for over 459. DKK (Det gælder kun i Danmark).

 

Hvis du ikke benytter dig af vores Returportal, så hæfter du selv for returfragten.

 

Men i alle tilfælde er det dig, der hæfter for varen, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: smykker. 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 80 DKK.

 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

 

Reberbanen 4A, 1. th.

8800 Viborg

Danmark

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

REKLAMATION

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Når du handler hos www.ermidio.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Vi kontrollerer altid varerne inden vi sender dem til dig.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen eller fejl ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller skader som du selv har påført.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter at du har opdaget manglen/fejl ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du skal sende os en e-mail til kundeservice: info@ermidio.dk .

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

 

Reberbanen 4A, 1. th.

8800 Viborg

Danmark

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet på vores online Returportal.

 

PERSONDATAPOLITIK

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn

Adresse

Telefonnr.

Mailadresse

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Ermidio (Ananay v/Andersen) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Vi giver ikke kundeoplysninger videre til tredjemand, undtaget vores samarbejdspartner Shopify, som står for webshops styringssystem og funktioner. Derudover hjælper Shopify os med screening af potentielle trusler med brug af kundernes IP-adresser.

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

For at kunne forbedre webbutikkens performance, og målrette vores markedsføring benytter vi os af Google Analytics.

 

Shipmondo står for vores fragt og forsendelser af ordrer. Shipmondo samarbejde med GLS, Post Nord og Dao.

 

Hvis du har meldt dig direkte til at modtage vores nyhedsbreve på vores webshop vil du modtage nyhedsbreve fra Ermidio indtil du afmelder dig. Vi gemmer din e-mailadresse som er målrettet til vores markedsføring.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

 

Den dataansvarlig på ermidio.dk er Ananay v/Andersen. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@ermidio.dk

 

 

KLAGEADGANG

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte dataansvarligperson for Ananay v/Andersen CVR nr.:39558319, Leonor Andersen og kontaktoplysninger i telefonnummer er: +45 23459705 og e-mailadresse er info@ermidio.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

 

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

COOKIES

 

Cookies er en datafile som placeres på din computer, tablet eller mobiltelefon, der giver mulighed for at lagre oplysninger med det formål at indhente data.

 

Når du færdes på www.ermidio.dk er det nødvendigt at bruge cookies for vores online ydelser og funktionalitet, for eksempel til at huske varerne fra din indkøbskurv.

 

KUNDESERVICE

Vores webshop åbner hverdag. Hvis du har et spørgsmål, kan du altid sende os en e-mail eller ringe til os:

info@ermidio.dk / info@ermidio.com .

E-mail besvares indenfor 2 hverdage.

Vores telefonnummer til kundeservice er:

+45 23459705

Man - tor: 9 -14

Fredag:    9 – 13

Weekender telefonisk kundeservice er lukket.

Lukket i perioder:

24, 25, 26 og 31 december 2021.

01, 02 januar 2022.

Tak for dit køb!

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.09.2021

 

 

STANDARDFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Ermidio

Ananay v/Andersen

Reberbanen 4A, 1. th.

8800 Viborg

Danmark

E-mail: info@ermidio.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den:        _______________________________    

Modtaget den:    ____________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: ____________________________________   Dato: _________________

 

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 Få et link til Ermidios online returportal.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.09.2021